Simmetria - Sims 3

A magyar The Sims 3 rajongói közösség blogja

RSS

Utolsó kommentek

Ajánló







Szeretnéd itt látni a saját oldalad gombját? (88*31 gomb, vagy 160x40 minibanner)

Tedd ki a Simmetriáét és írj:
gerygrey@gmail.com

Thesims3.com - felkészítve az infó-áradatra!

2008.08.15. 14:58 | Gery Greyhound // | 3 komment

Pár nappal ezelőtt új külsőt kapott a Sims 3 hivatalos oldala (UPDATE - Itt megtalálható lesz a magyar változat, de még elég kezdetleges stádiumban létezik. Tehát nem tűnt el, csak még nincs kész, de láthatóan dolgoznak rajta, köszi az infót Szabi15) így minden bizonnyal mostantól az EA is készen áll arra hogy információk, képek, videók és egyéb érdekességek széles választékával kényeztessen el bennünket. Már most is elérhető néhány új kép, valamint Ben Bell, az EA egyik vezető producere saját blogjában már beköszönt az oldalra, úgyhogy valószínűleg tőle is sok új érdekességet fogunk megtudni.

Természetesen - bár a Simmetrián jelenleg ez még nem látszódik - folyamatosan figyelemmel kísérem a híreket, és amint bármilyen új információ lát napvilágot, arról a magyar rajongók is azonnal értesülhetnek itt az oldalon.

Amíg az info-hiány miatt ilyen ritka a frissítés, javaslom hogy vegyétek fel a Simmetria RSS-ét (Firefoxban: klikk a narancssárga ikonra a címsorban, majd "Feliratkozás - RSS2" és a megjelenő oldalon feliratkozás gomb, a felugró ablakban pedig hozzáadás. Ennyi az egész, innentől kezdve a könyvjelzők menüpont alatt lesz egy Simmetria mappád, abban pedig az oldal meglátogatása nélkül láthatod, hogy van-e új hír)

A bejegyzés trackback címe:

https://sims3.blog.hu/api/trackback/id/tr66617393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabi15 2008.08.15. 15:14:39

A magyar nyelv ez lenne: thesims3.ea.com/view/pages/home.jsp?languageCode=hu

Sajnos még hiányos és eléggé szétszórt. Remélem, hogy folytatják a feltöltést, de az is lehet, hogy már így marad örökké.. :(

Alterego 2008.08.15. 19:13:56

Jajj, már azt hittem "új megjelenést kapott a Sims 3", mármint végre egy dátumot.

Ezek az új(?) screenshotok tetszetősek.

hoktar 2008.08.25. 12:45:31

egyépként ugye már van magyar változata is a megujjitott oldalnak de a magyar változat nem egészen ugyan olyan mint az eredeti ugyanis le vann maradva. a magyar oldalon még nem irták be hogy február 20. án fog megjelenni de az angol, amcsi oldalon már igen!
süti beállítások módosítása