Simmetria - Sims 3

A magyar The Sims 3 rajongói közösség blogja

RSS

Utolsó kommentek

Ajánló







Szeretnéd itt látni a saját oldalad gombját? (88*31 gomb, vagy 160x40 minibanner)

Tedd ki a Simmetriáét és írj:
gerygrey@gmail.com

Sims és Spore Google Androidra - de nem most

2008.09.27. 21:26 | Gery Greyhound // | 3 komment

Címkék: mobil google android

Az EA néhány hete bejelentette, hogy a Sims 3 és Spore játékai megjelennek az Apple iPhone mobilkészülékre is.

Különösebben nem csigázott fel a hír, tekintve hogy nem esem hasra az almás telefontól - sokkal jobban izgat például, hogy mi a helyzet a Google és a HTC (bűn)ronda, de finom első közös gyermeke, a HTC Dream alias T-mobile G1, az első Google Android operációs rendszert futtató készülék háza táján (sok érdekes videó a készülékről itt)

Nos, a helyzet egyelőre nem túl rózsás, de bíztató: bár az EA egyik vezetője úgy nyilatkozott, hogy mindenképp támogatják az Android platformot, ahogy minden más eszközt amelyen komolyabb színvonalú játékok futtathatóak, így látnak rá esélyt hogy a közeljövőben erre a rendszerre is fejlesszenek. Azonban a Google egyelőre kizárólag az Android Market segítségével teszi lehetővé kizárólag ingyenes szoftverek telepítését a telefonra. Az EA ezért inkább úgy döntött, megvárják míg a Google beépít valamiféle online fizetési renszert az Android Market szoftverboltba - ezután szabad a pálya a fizetős, de cserébe komolyabb játékok előtt is.

AndroidCommunity

A bejegyzés trackback címe:

https://sims3.blog.hu/api/trackback/id/tr49684965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hoktar 2008.10.18. 15:27:37

nincs friss informácio?

Gery Greyhound // · http://www.bestofgyurcsany.hu 2008.10.19. 09:54:03

Sajnos mostanában pangás van. A játék megjelenéséig csak nagyobb külföldi oldalak anyagait tudom lefordítani (ezeket folyamatosan figyelem, de mostanában pár új screenshoton meg blogbejegyzésen kívül - amelyek által felsorolt újdonságokat már nagyjából ismerhettek a Simmetria korábbi bejegyzéseiből - mostanában nincs semmi érdekes friss infó), a Simmetria igazi ereje, a saját gyártású tartalmak, tutorialok, egyebek majd a játék megjelenése után jönnek.

Addig is hadd' crawl-olgassa a Google az oldalt, hogy mire jön a Sims 3 és beindul a Simmetria igazi működése, már egy kész, "bejáratott" oldal várja az érdeklődőket.

hoktar 2008.11.07. 22:57:10

a sims 3nak már innen-onnan le lehet szedni a zenéjét! nem nagy durranás, de meg lehet halltatni! :D
süti beállítások módosítása