Simmetria - Sims 3

A magyar The Sims 3 rajongói közösség blogja

RSS

Utolsó kommentek

Ajánló







Szeretnéd itt látni a saját oldalad gombját? (88*31 gomb, vagy 160x40 minibanner)

Tedd ki a Simmetriáét és írj:
gerygrey@gmail.com

Bréking: kiszivárgott a Sims 3 (folyamatosan frissül)

2009.05.18. 12:31 | Gery Greyhound // | 49 komment

Címkék: csak röviden megjelenési dátum

Update #2: Mi lehet annál rosszabb mint tükön ülve várni a Sims 3 megjelenését? Ha megvan, csak nincs időd játszani vele :) Az első fél óra tapasztalatai:

- Nagyon jó, hogy szabadon kóricálhatsz a városban, töltögetés nélkül. Bárkihez bekopoghatsz, ismerkedhetsz a belvárosban, mindezt töltögetés nélkül. Pont úgy, ahogy ígérték :)

- 2 giga RAM, AMD Athlon64 X2 6000+ proci, Radeon HD 3870 videokártya: ez ma egy közepes konfigurációnak számít, a 3 felsorolt fő alkatrész mostanában durván 50.000 Ft-ért szerezhető be. Ezen a gépen 1440*900 felbontásban minden grafikai beálítás fullon: picit szaggat, az élsimítást lejjebb véve azonban kifogástalanul fut a játék, valószínüleg ennél gyengébb gépen is játszható lesz. Valószínüleg tehát jóval kevesebbet kell most egy átlagos, 2-3 éves gépre költeni, mint a Sims 2 megjelenésekor... Ja, és 64 bites Windows 7 alatt futtatom, semmiféle kompatibilitási vagy egyéb probléma nincs.

- Jó hír: az építkezést szabadabbá tevő illetve a pénzt adó kódok (Kaching, Motherlode) ugyanazok, mint a Sims 2-ben, csak az előbbiek boolprop szócska nélkül, és ugyanúgy a CTRL-SHIFT-C billentyükkel lehet beírni őket. Így a régi Simmetriás tutorialokban közölt építészeti fortélyok használhatóak lesznek az új játékkal is.

- Ami elsőre nem tetszik: kevés az üres telek a városban (kb 5-6, plusz még ugyanennyi beköltözhető, üres ház), és lehet hogy én vagyok béna, de nem találtam olyan opciót amely új telek létrehozását teszi lehetővé. Ha ez tényleg így van, az elég gáz.

További infómorzsák folyamatosan, majd nagyteszt képekkel, videókkal hamarosan...

Update #1: a telepítés veszett gyors, 20:59-kor kezdtem, és most, 21:04-kor már készen állok a játék indítására :)

Bár csak június 2-ára vártuk az érkezését, az imént a kedvenc torrentoldalamon egészen véletlenül belefutottam egy Sims 3 Reloaded rilízbe (torrent linket légyszi ne kérjen és ne is adjon senki itt; én már egy hónapja előrendeltem a dobozos verziót úgyhogy jogszerűen töltöm le kipróbálás és a rajongók tájékoztatása céljából), amelyben állítólag már magyar nyelv is található. Így kedves hölgyeim és uraim, a vártnál hamarabb indul az új Simmetria immár hivatalosan is: én már ma elkezdem nyúzni a játékot, természetesen minden tapasztalatomat és élményemet megosztom veletek. Akinek van valami előzetes kérdése a játékkal kapcsolatban, kommentbe vele én pedig utánanézek és válaszolok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sims3.blog.hu/api/trackback/id/tr531128472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hoktar01 2009.05.19. 18:22:51

Hú hát ez csúcs! Már nagyon várom a leírásaidat a játékról de azért kicsit irigy is vagyok. :D Minden részletre kíváncsiak vagyunk úgyhogy koptasd a billentyűzetet :P

Smally930516 2009.05.19. 21:11:51

huhh nagyon jó a blogod:D amúgy te megtaláltad a serialt benne? mert én egy ideje már szenvedek vele :S
És azt a videót is most látom először magyar felirattal, köszike!

dave000 2009.05.20. 13:29:04

nem vagy béna mert én sem találtam meg az új telek lerakása funkciót. én tengapelőtt úgy kezdtem telepíteni, mielőtt mentem suliba, mire hazaöjttem ugye logikusan be is fejezte. amúgy én nem látok oly sok külömbséget a 2 és a 3 között. mármint abban, hogy ami megvan a 3ban az nincs a 2ben ami a 2ben az a 3ban nincs meg, pl. ez a szomszédságos tréfa is (hogy nem lehet telkeekt létrehozni) viszont a sim készítő nagoyn fullos és teljesen életszerűen meg bírtam magamat és a páromat csinálni :) úgyhogy ez egy jópont. :D

dave000 2009.05.20. 13:32:19

jaj és még valamit értékeltem a játékban, az pedíg az hogy pl. egy asztalra nem csak egy lámpát tudsz elhelyezni hanem 4 dolgot is akár. ez szuper! meg az idő múlása is jó, mármint amikor kilépek az egyik családtól csütörtökön és csinálok egy új családot ugyanúgy csütörtökön kezdődik velük a játék,. nem pedíg hétfőn :)

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2009.05.20. 14:13:53

@dave000: Jaja, a simkészítő nekem is tetszik, ki is találtam hogy csinálok egy kis nyereményjátékot vele kapcsolatban, de ez egyelőre titok :)

dave000 2009.05.21. 11:47:01

viszont még lenne egy olyan kérdésem,hogy amikor bejön az indítópanel, akkor ugye van ilyen bejelentkezős bigygusz és az működik neked? mert nekem valahogy rohadtul nem :\ mármint besem hozza a lapod, de ebben csak az idegesít, hogy van valami letölthető szomszédság és kéne :$ :D

dave000 2009.05.21. 11:48:30

atyám derég ültem ennyi időt a gép előtt :) most leköt a játék. ebből kiindulva csak jó lehet, ha így leköt ^o) de amit hiányolok még mindíg az a mosógép >.< meg a társasházak. :D

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2009.05.21. 14:07:46

@dave000: Valószínűleg azért nem hozza be, mert az nfo-ban az volt hogy a tűzfalon le kell tiltani a sims kapcsolódását a nethez így nem tud letölteni semmit. Lehet, hogy még kész sincs az az oldal, mert hogy meg sem jelent a játék. Majd ha megjön az eredeti dobozos verzió akkor biztos jó lesz.

astrum 2009.05.21. 15:47:48

Hali Gery!

Mikor jön már az a beígért sims 3 beszámoló? Kíváncsi lennék rá hogy milyen a gém... ;-)

Tk_ 2009.05.23. 15:34:00



'The Sims' return with more personality quirks
By DERRIK J. LANG – 6 hours ago

SAN FRANCISCO (AP) — Maybe it's neat, childish, lucky, ambitious and insane — just depends on what traits gamers choose for their neighborhood of virtual playthings in "The Sims 3," Electronic Arts and Maxis' popular life-simulating game for the PC and Mac.

Executive producer Ben Bell said it will focus more on social behavior than ever before.

"'The Sims 3' is a huge step forward for us," said Bell. "You can create incredibly detailed people who have real personalities that you get to design using a feature we call personality traits. By combining words, you can create a new kind of a person that has totally different desires in life and then you get to go fulfill their destiny in the game."

Unlike previous editions in the series, every character will live their lives simultaneously in the fictional town of Sunset Valley.

Bell said "The Sims 3," available June 3, will also feature a moviemaking tool and more options for players to customize their Sims' homes, furnishings and clothes. Gamers can even turn their Sims into kleptomaniacs.

"A Sim who has this trait is going to have wishes in life to steal things from other people," said Bell. "They also have the ability to sneak into a friend's house, walk into a room where nobody happens to be hanging out and maybe swipe something. One of the fun things I've seen people on the team do is build up a whole household of stolen things."

In perhaps a case of life imitating art, a pirated copy of "The Sims 3" has already been leaked on several file-sharing Web sites two weeks before the game's launch.

EA said the pirated version "is a buggy, pre-final" version of the game.

"It's not the full game. Half of the world — an entire second city — is missing," said spokeswoman Holly Rockwood in a statement.

Electronic Arts has announced it is publishing "The Sims 3" without restrictive anti-piracy software known as DRM, a form of copy protection that requires online authentication

Joschka1 2009.05.25. 12:35:00

Helló Mindenkinek!

Én már sejtem, hogy miért maradt ki az új telek lerakási funkció. Azt gondolom, hogy azért mert azt közölték, a játék megjelenése után hamarosan ki adnak egy szomszédság készítő ( szerkesztő ) programot, amellyel mindenki létrehozhatja a saját egyedi szomszédságát. Gondolom ebben már lehetőség lesz új telkeket oda rakni, ahová csak tetszik.

Joschka1 2009.05.25. 12:42:24

Ja és még valami... Én így próbáltam ki.

Vindows XP SP3
2 GHz Intel Celeron proci
1 Gb RAM
NVidia 7300 GS

800x600 felbontás, némi élsimítás, Közepes grafikai beállítások és.... müxik!

Ezt meg kell vennííííííííííí!!!!!!!

hoktar01 2009.05.27. 21:55:53

na hol vannak a leirások hát már tűkön ülülnk!

Alterego 2009.05.29. 12:17:56

Gondolom azért nincs telek lerakása, meg szomszédság-csinálás, mert már olyan összetett az egész szomszédság, hogy legtöbben úgyse tudnának rendes környéket létrehozni. A 2-ben elég volt ledobni pár fát és követ, itt már valszeg profi pályaszerkesztő programot fognak utólag is kiadni hozzá, moddereknek, nem egy játékba illeszkedő kis akármit.

Nekem a legkellemesebb meglepetés volt a CAST tárgyszínezés, azt hittem úgyis csak a s-ből a "válassz egy színt a fotelhez" részt próbálják újra eladni, de ez hatalmas, ahogy tényleg bármi, bármire színezhető, a cipőfűzőtől a postaládáig.

Alterego 2009.05.29. 12:22:08

^ "2-ből", nem" s-ből"

winternight.snowflake 2009.06.01. 01:59:43

Hali mindenki!
Ez a 4,93GB-s változat, és lehet, hogy ezért nem lehet telket létrehozni. Ahogy Tk_ is beidézte a közleményt, egy másik város is hiányzik belőle, meg teli van bugokkal. Én a 5,59GB-set töltöm, remélem az jó lesz. (már 9.5% ^^)

Miri 2009.06.02. 00:03:44

Azzal, hogy egy várost hozzáadnak, senkit nem váltanak meg. A szerkesztőprogramban bízom én is, bár én beérném azzal is, ha az NPC-lista cserélhető lenne. Többit meg rábízzuk a MTS3-ra. Hogy egyébiránt mennyire teljes ez, az eddig kinnlévő verzió, délutánra már tudni fogjuk.
Egyébként pedig a bugok száma elhanyagolható amellett a rengeteg bosszantó apró feature mellett, amin a készítők már lassan 10 éve nem képesek változtatni. Mentségükre szóljon viszont, hogy annyi pluszt adtak hozzá, hogy az ember egy pillanatra sem unatkozhat, és egyébként is jó játék ez így is, úgy is :)

Maru 2009.06.03. 20:23:03

Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem :'-((((
Feltelepítettem a játékot minden ok volt amikor elakartam indítani kiírta ezt a hiba üzenetet:
"Sims3Launcher.exe - Alkalmazási hiba.
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135).Az alkalmazás befejzéséhez kattintson az OK gombra."

Miri 2009.06.06. 22:35:42

Maru!
Ennek elég sokféle oka lehet, első lépésben próbáld meg másféle crack-kel, de gyanítom, hogy inkább vmi .dll hiányzik. Windows milyen idős? Lehet, hogy ráférne egy reinstall, ha a sys32 kuszálódott össze, akkor az a legbiztosabb. Esetleg x64? Több ötletem, így látatlanban, nincs sajnos :(

mozibuzi 2009.06.10. 15:05:46

Sziasztok!

Csak annyi, hogy most vettem meg a játékot, nekem nagyon tetszik, és gondoltam megírom ide, hogy a ProGame oldalról vettem (www.progame.hu/index.php?product=405&PHPSESSID=a0f4a1cbc0c87c3afc953162bed2f283), ahol 9900.
Remélem segítettem spórolni :)

TND 2009.06.12. 15:02:08

www.freeforum.hu/sims3/topik/33655

Légyszi nézzetek be! Sims házépítő verseny magyar simseseknek! Ígérem jó lesz :D

Ilduss 2009.06.12. 20:01:19

Hello :) Nekem az a problémám akadt,hogy letöltöttem a Sims3-at (a 4,93 GB-osat: The.Sims.3-RELOADED) Fel is telepítettem,a telepítés során előzőleg kérte a telepítőódot,amit netről szedtem,és itt a telepítésnél el is fogadta. Viszont amikor telepítés után el akartam indítani a játékot ,akkor ismét kérte a telepítőkódot,ismét beirtam,de akkor már nem fogadta el.....és így nem indul a játék :S Valaki tudna segíteni,hogy mi lehet a hiba? :) előre is köszi

Alapito · http://alapito.blog.hu/ 2009.06.13. 11:40:45

Igen régen volt már ez a bejegyzésed...jöhetne a képes beszámoló,amíg tövig rágom a körmeim, mert nem akar letöltődni a sims3....a 2-őt és összes kiegészítőjét meg már eltemettem nagy szívszakadva grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hoktar01 2009.06.14. 12:15:24

Én is tűkön ülve várom a beszábolóidat Gery Greyhound!!!! jó lenne ha egy kicsit irnál mert nekem is várnom kell a sims3ra mig letölt!

Miri 2009.06.14. 13:18:25

@Ilduss: A reloaded verzióban mellékelve van a keygen is, én azt használtam, és emlékeim szerint nem is kérte máskor, csak a telepítés során. Mindenesetre a telepítés befejeztével érdemes elzárni a nettől, pl tűzfallal.

melvicia 2009.06.14. 18:41:05

Lehetne esetleg egy kérdésem?
Intel Core 2 Duo 1.83GHz CPU-m, 3GB RAMom, NVIDIA GeForce Go 7400 vidikarim és Win 7 RC-m van (32 bites). Amikor simet akarnék csinálni, amikor éppen kedve szottyan 1xűen befagy (megmerevedik a sim, kicsit sötétebb lesz a képernyő, majd másodpercekkel később teljes sötétség borul rá...), és csak ctrl+alt+delete, feladatkezelővel tudom kilőni. Próbáltam már kb. az összes service packkel. És még mindig ugyanaz a probléma. Windows 7 beta alatt viszont gyönyörűen ment még 1 GB RAMmal is. Valami ötlet a probléma megoldására, esetleg? Nagyon hálás lennék.
maliom: melvicia@gmail.com

Miri 2009.06.14. 22:02:55

@melvicia: Win7 alatt én is tapasztaltam sajnos hasonlót, bár build módban, valamint egyszer mentés közben, el is veszett pár órányi "munkám". Mindkettő néhány óra alatt történt, míg ugyanazon konstrukció alatt XP-vel több hét alatt _semmi_ problémám nem volt, tehát én csak a win7-et tudtam hibáztatni. Azért persze megnézném a hivatalos oldalon a rendszerkövetelményeket, hátha kitérnek a videókaridra és esetleges problémáira. Esetleg, ha eredeti, megpróbálhatsz személyesen kapcsolatba lépni a supporttal :)

Maru 2009.06.16. 18:49:41

@Miri: Sziasztok!
Először is köszönöm Miri.
A probléma megoldódott egy újra telepítéssel.
DE jött egy másik gond.
(Eredeti a játék.)
A gépem egy Pentium Dual Core-CPU E5200
2.50Ghz 2.50Ghz 2GB ram.
És 2x 80GB szabad hely. Bárminek a világon.
A kártya egy GeForce 9500GT,
A legújabb Directx9 van fent a rendszer is újra lett pakolva.
És Service Pack 3 van feltelepítve.
Vagyis akárhogy nézem a min. megvan a játékhoz.
Ennek ellenére a játék 30-40 perc után kilép de hibát nem ír ki.
Sem a szokásos szöveget hogy a program hibát észlelt ezért leáll meg hasonló.

melvicia 2009.06.16. 20:51:39

Sajna nem eredeti... Ennyi pénzt nem adnék ki rá (:) Szóval ez az ügy bukott. Tehát semmi egyéb ötlete nincs senkinek? :/ Amúgy elméletileg a proci... nem túl "lerobbant" neki, nem? Tudom, hogy rendszerkövetelményekhez nagyon nem a 1.83GHz-t írják, de elméletileg mennie kéne vele?

Miri 2009.06.16. 22:14:14

@melvicia: Duo core, az megközelítőleg 3,6. Szerintem teljesen rendben van a rendszered, tényleg csak a videókarit kellene ellenőrizni, azzal szokott 'balhé' lenni. Szokott lenni egy felsorolás, hogy melyek az alapvetően támogatottak, illetve hogy melyikkel milyen hibát tapasztalhatsz:)
@Maru: A gondodat láttam már fórumon, de inkább letöltött verzióknál. A rendszered teljesen korrektnek tűnik, sajnos más ötletem nincs :(

Ka 2009.06.17. 00:58:56

Hello!

Problémám: hogy lehet háztartást váltani? mert ugye van az aktív,amit én csináltam és zöld jelzése van. most csináltam egy új családot, és le is tettem a házba, de nem tudok velük "játszani" ! KÖSZI

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2009.06.17. 07:39:02

@Ka: Ez nekem is feltűnt, sajnos nagyon úgy veszem észre hogy csak egy családdal tudsz játszani, a többi városlakó csak NPC-ként van jelen. Tudsz ővelük is játszani, ha egy új játékot kezdesz őket választva, de akkor megint egy töküres várost kell benépesíteni, és az új játékban csak a másik családdal játszhatsz.

Megmondom őszintén nálam ez olyan szintű negatívum, ami elrontja az egész játékot és nem is tetszik. Most sajnos a lehető legrosszabbkor érkezett a Sims 3, mert pont nincs időm nyúzni, de ha végre lesz akkor szarrá fogom fikázni pont emiatt.

@Maru: én processzorhűtési problémára tippelek így látatlanban. Lehet, hogy 30-40 perc kell ahhoz hogy elérje azt a hőfokot ami már nem tetszik neki (általában ilyenkor csontra szokott fagyni a gép hogy ne károsodjon a procc) - javaslok egy hűtőborda-pucolást, nekem is volt már ilyen, szinte már nyávogtak benne a porcicák de takarítás után megszűntek a rejtélyes fagyások.

Miri 2009.06.17. 12:06:36

Lehet egy városon belül több háztartásod, és lehet aktív háztartást is váltani, minden teljesen átjárható (legalábbis sajátok között szoktam ugrálni, generált családokkal még sosem próbáltam játszani), csak macerás. Annyira invenciózusra akarták a CP-t, hogy elvesztek benne. Fejből meg sem tudom most mondani, hogy hogyan szoktam:D De biztos, hogy lehetséges.

Lehet, hogy lemaradtam, de Marunál szerintem nem derült ki hogy a gép is leállna, csupán hogy a játékból kilép.

melvicia 2009.06.17. 13:59:22

@Miri: Nagyon köszi. Most legalább kaptam némi útmutatást, h miben keressem a megoldást. Remélem találok valamit. (Bár bátyám (info szakos) szerint mennie kéne ezzel a karival.) De majd keresgetek :) Még 1x kösz

mazsi689 2009.06.18. 19:40:51

sziasztok! háztartást lehet váltani nagyon egyszerűen: először be kell lépni a városszerkesztő módba. majd a képernyő jobb alsó sarkában lévő panelen kell keresni egy kör alakú gombot amiben egy nagyobb meg egy kisebb ház van. azzal a gombal lehet váltani. remélem segítettem! viszont nekem is lenne egy kérdésem, hogy hol vannak azok az emberek akik nagyban kint vannak a hivatalos oldalon pl.: Kim Kent, Zack Houston, Nigel, Shaffron, Marcela, Magnus stb. (remélem tudjátok kik ezek) mert nem találtam őket sehol... előre is kössz a válaszokért! :)

Maru 2009.06.19. 22:15:57

@Miri: Hali!
Köszönöm köszönöm! :)

TTim 2009.06.20. 13:42:10

Hali! Ha már erre jártam megosztom én is a tapasztalataimat, azok kedvéért akik még nem játszanak:) Nekem sem eredetiben van meg a játék, de semmi bajom nem volt az indítással, és amin meglepődtem hogy simán fut 512 Rammal is.. azt hittem ennél azért többre lesz szükség.
Már kb 2 hete játszom, túl vagyok az első "hát ez meg hogyan?" időszakon, sokmindenre rájöttem magamtól.. Nagyon jó 5let volt hogy kiiktatták a folyamatos töltögetést, és a háztartásom tagjait elküldhetem egyenként a világ különböző pontjaira és még úgy is irányíthatom őket:) No meg hát van saját akaratuk is, ha éhesek akkor kajálnak maguktól, a szükségletek amúgy sem annyira hangsúlyosak mint a 2-ben.. Az új családszerkesztő kb végtelen kombinációt ad arra hogy hogy nézzen ki a sim, de nekem akkor is a személyiségjegyek a kedvenceim.. teljesen meghatározzák a karakterük. Nem kis munka lehetett kidolgozni minden személyiséghez a külön interakciókat a többi sim vagy tárgy felé:) Minden karakter tartogat újdonságokat..Mindnek választható életcél (a személyiségjegyüknek megfelelően) de miután/ha ezt elérték, még mindig kb 50 féle előnyre gyűjtögethetjük az életcél pontokat.. Én most egy 8 tagú családdal játszom, van köztük szakács, kertész, pecás, zenész, hacker, stb.. egyáltalán nem unalmas:) Amúgy nagyon tetszik hogy nincsenek határok, oda megyünk ahova akarunk, szomszédolhatunk, zenélgethetünk a parkban, keresgélhetünk rovarokat/kavicsokat, stb. Ugyanezek megvoltak az előző simsben is, de itt sokkal több a lehetőség.. Sokan kifogásolták eleinte a játék grafikáját, meg irányíthatóságát, pedig csak hozzá kell szokni. Az egyéni tartalmakkal szerintem bővel felül lehet majd múlni a sims 2-őt mindenben.. A beállításoknál lehet állítani az egyéni akarat szintjét, azt hogy milyen hosszú legyen egy sim élet (én a 190 napra esküszöm), meg még néhány hasznos dolgot. Azért 5-6 szabad teleknél szerintem lényegesen több van, én olyan 15-20-ra emlékszem (bár a többség a külvárosban van). Ez a játék eléggé összetett ahhoz hogy az ember ne oda építkezzen ahova akar.. de szerintem ezt is meg fogják oldani hamarosan. Örülök hogy a kiegészítőket úgy akarják megoldani, hogy beépüljön a játékba.. Eleinte én is kétségbe voltam esve hogy mi van, nem lehet több családot ugyanabban a játékban létrehozni?? De aztán rájöttem hogy kell..városszerkesztő nézet:)
Ami nehezíti a játékot az szerintem a kapcsolatok bonyolultsága, egyáltalán nem olyan könnyű összebarátkoztatni vagy összehozni a simeket. Ha nincs bennük valami közös, halálra unják egymást:) No meg ha valaki pl házas és hűséges típus, akkor kimenekül a világból még egy kedvesebb sim egyszerű bókjaitól is..:D
No, a többit majd kitapasztaljátok!:)

Maru 2009.06.22. 15:41:31

Sziasztok!

Kiderült hogy mégis kék halál áll a problémák hátterében.
Ugyanis levettem a gép oldalát hogy több levegőt kapjon de sajna 30-40 perc játék után ismét kilépett de ezúttal megjelent a bűvös kék képernyő is.
Most már tényleg nagyon csalódott vagyok.
FOGGGALMAM sincs hogy mit tehetnék még....
Megint cseréljek videokártyát???? :'(((((

Maru 2009.06.23. 09:29:10

Sziasztok!
Még egy kérdés nem lehet hogy esetleg a 2GB RAM a hiba oka?
Mivel azt írja a gépigény hogy 1 GB RAM elég lehet bezavar a 2 db egymásnak.
Még erre tudok gondolni.Délután kikapom belőle az egyiket. :)))))

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2009.06.23. 09:35:43

@Maru: Szerintem ez butaság :) Nekem 2 giga rammal is kifogástalanul fut.

Maru 2009.06.23. 11:04:00

@Gery Greyhound >: Akkor mostmár gőzöm sincs mi lehet a baj. :D:D:D:D de az idegeim padlót fogtak. :D

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2009.06.23. 11:23:19

@Maru: Elhiszem, de sajnos sokminden lehet. Proci, videókártya, memória, de lehet hogy csak a driverek, esetleg egy elszemetesedett, újrainstallra érett Windows...

világfájdalom 2009.06.26. 19:38:21

simán megy egy rosszabb gépen is nemkell neki ekkora konfig ez hülyeség.
és 50kból nem jön ki durván se a proci maga kerül 25be ha jó helyen veszed a videókari is kb annyiba.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2009.06.26. 20:49:28

@világfájdalom: Nem mondtam hogy ekkora kell neki, csak hogy ezen simán fut.

AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM2 OEM - 18 215,-
www.aqua.hu/amd-athlon-64-x2-6000+--socket-am2-oem-70076.html

MSI Radeon RX3870-T2D512E-OC/D4 512MB DDR4 PCIExpress - 23 665,-
www.aqua.hu/asus-radeon-eah3870magichtdi512m

2GB 800MHz DDR2 RAM Kingston (2x1GB) (KVR800D2N6K2/2G) CL6 - 6 215,-
www.aqua.hu/2gb-800mhz-ddr2-ram-kingmax-46600.html

Ez összesen 48000 Ft, bírom ha valaki kötözködik anélkül hogy utánanézne a dolgoknak :)

hoktar01 2009.07.07. 13:18:01

hello! nekem sajna még mindíg nem jött meg a sims3 de buzgón várom és csak azt kérdezném akinek megvan attól, hogy ebben is vannak még mindíg olyan idiota animációk pl amikor megszületik a gyerek vagy az 1. etye-petye meg ilyenek? :P

Colette91 2009.07.09. 19:05:06

Sziasztok. Lenne egy kérdésem, remélem valaki tud segíteni. Nem nagyon értek a gépekhez, de egy pár dolgot meg tudtam nézni: Processzor: Intel Celeron 1.80 GHZ, memória: 768 MB, videokártya: ATI Radeon 9200. P4-es a gépem. szerintetek ezen menni fog a játék? előre is köszi!

hoktar01 2009.09.12. 15:11:16

Na hellóka már eléggé régen jártam itt de ahogy látom még mindig nincs uj bejegyzés pedig már van pár hónapja hogy megjelent a sims 3. gery eléggé le vagy maradva

Starlark 2014.07.28. 14:46:18

De kár hogy már nem aktív ez a közösség, pedig jön a 4-es. A 3 nem hozott lázba, de a 4-et kipróbálom.

Muszáj lesz ráfeküdnöm az angol kommunikációra :)
süti beállítások módosítása